MODRI NASTAVILI S POZITIVNIM NIZOM U TURSKOJ: / Dinamo zabio dva gola Poljacima za novu pobjedu

Image

Posljednja prijateljska utakmica bit će ona protiv Austrije Beč, u petak, 25. siječnja.

23.1.2019.
18:11
VOYO logo

Nogometaši Dinama nastavili su pozitivan niz na pripremama u Turskoj. U petoj prijateljskoj utakmici u Turskoj upisali su 2:0 pobjedu protiv poljske ekipe Slask Wroclaw, pohvalili su se Modri na službenoj stranici.

Već u trećoj minuti Marin je pokušao prebaciti golmana Slaska koji je obranio i lopta je otišla tek u korner. U 39. minuti kombinirali su Marin i Moro. Marin je prošao po lijevoj strani i ubacio, nakon gužve odbijenu Moro s ruba kaznenog prostora šalje preko gola. Na poluvrijeme su ekipe otišle bez pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi gol

Nije bilo izmjena u momčadi Dinama na početku drugog dijela, ali ubrzo smo vidjeli prvi pogodak na utakmici. U 54. minuti Marin je s lijeve strane gurnuo za Šituma koji se riješio čuvara, sjurio sam u kazneni prostor i malo iskosa s lijeve strane s nekih 14 metara silovito poslao loptu u mrežu Slaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad trenera Bjelice povisila je prednost na 2:0 u 72. minuti. S lijeve je strane Moro iz slobodnog udarca ubacio pred gol gdje je s par metara Franjić pospremio loptu u mrežu. Par minuta kasnije nova dobra situacija za Plave, Moro je ubacio iz slobodnog udarca s desne strane, a u petercu Andrić malo zakasnio na loptu. U 89. minuti silovito je iskosa iz kaznenog prostora na gol uputio udarac Baturina, ali lopta je ostala u bloku.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijateljska utakmica, Belek, Turska

GNK Dinamo - WKS Slask Wroclaw 2:0 (0:0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo (4-1-4-1): Livaković - Stojanović (od 66. Matel), Theophile, Perić, Šitum - Ademi - Ćuže (od 59. Baturina), Moro, Majer, (od 66. Franjić), Marin (od 66. Rrahmani) - Andrić

Slask Wroclaw (4-2-3-1): Slowik - Pawelec, Celeban, Golla, Augusto - Tarasovs, Maczyinski - Pich, Chrapek, Ahmadzadeh - Robakj (još su igrali: Wrabel, Cholewiak, Musonda, Labojko, Gaska, Broz, Piech, Dankowski)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golovi: 1:0 Šitum (54.), 2:0 Franjić (72.)

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo