MODRI DAN NAKON ČUDESNE NOĆI SMIRUJU EUFORIJU: / 'Drago mi je sada sam ostao, bila je to perfektna noć'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Hrvatski prvak odigrao je utakmicu za pamćenje

19.9.2019.
13:57
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Dan nakon veličanstvene utakmice Dinama i pobjede nad Atalantom od 4:0 na otvaranju nove sezone Lige prvaka igrači su poručili kako je važno ostati na zemlji i nastaviti raditi kao i do sada.

"Drago mi je što sam ostao u Dinamu. Uvijek sam rekao da sam htio Ligu prvaka i takvu utakmicu. Bila je to perfektna noć. Sada trebamo još dalje raditi da možemo nastaviti. Cijela momčad je igrala odlično. Trebamo tako nastaviti. Sad prvo imamo HNL, pa Kup i onda ćemo o Cityju. On je najteži protivnik u grupi", poručio je DaniOlmo. Odgovorio je i na konstataciju da je prerastao Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam igrač Dinama, ja ću u svakoj utakmici dati sve od sebe za plavi dres", poručio je.

Znali da mogu

"Znali smo da možemo. Dobro smo se pripremili i uspjeli smo ostvariti plan. Moramo samo ovako dalje. Nismo proslavili. Što ćemo slaviti? To su samo prva tri boda. Nije da smo prošli, nije nešto veliko, 4:0 je super, ali ništa nije gotovo. To je samo trenutak, to što smo prvi, u nogometu se brzo promijeniti, treba zadržati fokus i ne poletjeti te će još biti dosta uspjeha", rekao je Dilaver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

VEČER ZA PAMĆENJE NA MAKSIMIRU: Krcate tribine, spektakularna koreografija i velika fešta na travnjaku

"City? Radujemo se toj utakmici. Imamo čast igrati u Ligi prvaka, treba uživati. Nemamo presinga kao što je bilo u kvalifikacijama. Tako i očekujemo City, znamo da imamo šanse i to ćemo probati iskoristiti“, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz utakmica

Bjelica je naglasio kako momčad kontinuirano pruža sjajne partije.

"Navijači i momčad su bili na nivou. Dominirali smo tako jaku momčad talijanske lige. Jako sam ponosan što smo ostvarili jučer. Vjerujem da možemo ponoviti i ovakvu utakmicu u budućnosti. Nije prvi put da igramo ovako dobro. Nije ovo jedna utakmica već niz utakmica. Nemamo dilemu da možemo to ponoviti“, kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo perfektnu utakmicu i moramo biti zadovoljni. Nisam mogao dugo zaspati koliko me tresao adrenalin. Dres? Njega ću vjerojatno pokloniti roditeljima“, poručio je strijelac tri gola MislavOršić

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo