MODRI BRANE BJELIČINU FILOZOFIJU: / 'Takvih stvari kod nas nema. Benfica? Idemo pokazati što znamo'

Image
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Hrvatskog prvaka u četvrtak čeka uzvratna utakmica osmine finala Europske lige

10.3.2019.
23:43
Filip Kos/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 24. kola Prve HNL vodeći Dinamo je u Maksimiru svladao drugoplasiranu Rijeku sa 3-1 (1-1) i tako povećao svoju prednost na 17 bodova, dok su u drugom nedjeljnom dvoboju treći Osijek i četvrta Lokomotiva podijelili bodove igrajući 1-1 (0-1).

Image
JEDNO PITANJE IZBACILO BJELICU IZ TAKTA: /

'Pa o čemu mi pričamo...'

Image
JEDNO PITANJE IZBACILO BJELICU IZ TAKTA: /

'Pa o čemu mi pričamo...'

U Maksimiru je povela Rijeka preko Puljića (6), no tu prednost nije uspjela zadržati do odlaska na odmor jer je Gavranović (42) iz velike gužve uspio proslijediti loptu u mrežu za 1-1. Nastavak je donio dominaciju Dinama koju su okrunili Perić (56) glavom i Moro (69) nogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne postoji prva i druga momčad

Nenad Bjelica je poslije utakmice odlučno odbacio da je na teren poslao rezerve te je poručio da koristi sve igrače. O tome su za službenu klupsku stranicu progovorili i igrači.

"Ušli smo malo čvršće u utakmicu, kao svaki derbi. Dobili smo gol iz neke polukontre, ali kad dobijemo gol znamo da možemo okrenuti. To smo pokazali i na kraju je završilo kako je i trebalo. Imamo 25 prekvalitetnih igrača, odlično treniramo, nema prve i druge ekipe, tko god uđe odigra odlično. Uz to idemo od utakmice do utakmice. Čeka nas Benfica, idemo pokazati što znamo. Od ljeta je atmosfera odlična, samo to držimo i to je to", rekao je DinoPerić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Širok kadar

"Ušli smo malo labavije od Rijeke. Malo su nas kasnije isprovocirali, to nas je probudilo i na kraju ispalo dobro za nas. Prvo poluvrijeme smo izjednačili, a kad smo ušli u poluvremenu u svlačionicu - odlučili smo da moramo ići agresivnije. Naša snaga je širok kadar i puno kvalitetnih igrača. Svatko zna što mora raditi u svakom trenutku, sve smo naučili od trenera, imamo šablone i karakteristike i to nas nosi do pobjeda. Spreman sam odigrati protiv Benfice, nadam se tome. Ako me trener odabere, dat ću sve od sebe", kazao je pak NikolaMoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo