MLADOSTAŠI IZGUBILI OD EUROPSKIH PRVAKA: / Bilo je napeto na Savi, u jednom trenutku su poletjele i šake

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zagrebački klub propustio je priliku za bolji rezultat u prve dvije četvrtine

21.2.2020.
23:06
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Vaterpolisti Mladosti u susretu su 9. kola skupine B Lige prvaka igranom u bazenu na Savi izgubili od aktualnog europskog prvaka Ferencvarosa sa 6-9 (0-2, 1-2, 3-3, 2-2).

Po dva gola za Mladost postigli su Lovre Miloš i Konstantin Harkov, dok su dvostruki strijelci za Ferencvaros bili Marton Vamos i Nicolas Constantin-Bicari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Mladosti priliku za bolji rezultat propustili su tijekom prve dvije četvrtine kada su postigli tek jedan pogodak. S druge strane, gosti iz Budimpešte prva su dva gola na utakmici postigli u samoj završnici prve četvrtine i preuzeli kontrolu utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golovima Harkova i Miloša na samom početku treće četvrtine Mladost se primakla na 3-4, ali Mađari su odgovorili preko Constantin-Bicarija i Varge te se vratili na tri gola prednosti.

Četiri minute isključenja

Mladost je bez ikakvih izgleda za pozitivan rezultat ostala 5:30 minuta prije kraja. Tada je nakon Bukićeva gola za 5-7 došlo do sukoba Biljake i Jansika, a suci su nakon dužeg vijećanja odlučili kazniti Mladost igranjem četiri minute s igračem manje zbog brutalnog nasrtaja Biljake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladost je četvrta na ljestvici sa 16 bodova, dok se Ferencvaros izjednačio na vrhu s Pro Reccom, koji je izgubio od OSC-a iz Budimpešte sa 9-12, oba sastava sada imaju po 20 bodova. Treći OSC je na 19 bodova. Slijede Terrassa sa 13, Marseille sa 10, Waspo Hannover sa šest i Dinamo Tbilisi bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo