MLADA MOMČAD CITYJA PREGAZILA ŠAHTAR: / Za drugo mjesto borit će se s Dinamom u zadnjem kolu

Image
Foto: Mario Houben / Zuma Press / Profimedia

Pobjednik skupine izborit će direktan plasman u osminu finala

26.11.2019.
19:23
Mario Houben / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Mlada momčad Manchester Citya slavila je kod kuće protiv Šahtara s 5-0 u 5. kolu C skupine juniorske Lige prvaka, pa će o drugom mjestu odlučivati dvoboj zadnjeg kola Citya i Dinama u Zagrebu, nakon što je Dinamo u utorak u Bergamu izgubio od Atalante sa 0-2.

Atalanta je pobjedom preuzela prvo mjesto u skupini sa 10 bodova, Dinamo je ostao na osam bodova, a zatim slijede Manchester City sa sedam i Šahtar s dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Champions League Path

U posljednjem kolu Dinamo će 11. prosinca ugostiti Manchester City, dok se u drugom susretu sastaju Šahtar i Atalanta, a Talijanima za potvrdu prvog mjesta treba bod.

Juniori Dinama ove sezone igraju u “Champions League Path” dijelu ždrijeba, a protivnici su im kao i seniorskom sastavu, Manchester City, Atalanta i Šahtar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki uspjeh prošle godine

Pobjednik skupine izborit će direktan plasman u osminu finala, dok drugoplasirana momčad ide u play-off rundu gdje će se za ulazak u osminu finala boriti s jednom od momčadi koja igra u Domestic Champions Path dijelu ždrijeba.

Mlada momčad Dinama je prošle sezone dogurala do četvrtfinala Lige prvaka izgubivši od Chelsea nakon izvođenja jedanaesteraca. Londonski sastav je kasnije u finalu izgubio od Porta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo