MIRJANINA LJUBAV JAČA OD SVEGA: / 'Suprug mi je dao snagu, danas vjerujem u sebe više nego ikad'

Image
25.1.2017.
17:53
VOYO logo

Prošlo je 18 godina između dva polufinala na Grand Slam turnirima. U Wimbledonu je sa 16 godina bila nadolazeća zvijezda ženskog tenisa, nova 'Steffi Graf', svog idola protiv kojeg je upravo igrala u Londonu, a sad je veteranka koja oduševljava na kraju karijere u kojoj su je gotovo svi već bili otpisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAD JE MIKICA POSLJEDNJI PUT IGRALA POLUFINALE... /

Slušala se Livin' la Vida Loca, gledala Američka pita i strahovalo od smaka svijeta

Image
KAD JE MIKICA POSLJEDNJI PUT IGRALA POLUFINALE... /

Slušala se Livin' la Vida Loca, gledala Američka pita i strahovalo od smaka svijeta

Između ta dva turnir nije stala samo karijera Mirjane Lučić, nego cijeli njezin život. Programirana tinejdžerska zvijezda, najmlađa pobjednika WTA turnira koja je s cijelom obitelji, pod okriljem zaštitara pobjegla od nasilnog oca, radila svakakve poslove i sanjala o povratku pod reflektore velikih teniskih terena...

'Pomogao mi Goran'

"Puno mi je pomogao Goran Ivanišević, spasio me, neću mu to nikad zaboraviti", prepričala je Mirjana traumatične trenutke spašavanja iz Zagreba gdje je s obitelji na skirvenoj lokaciji čekala "papire" za boravak u SAD, a u zračnu luku stigla u pratnji zaštitara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S majkom, dvije sestre i bratom, krenula je otpočetka u novoj zemlji. Mnogi bi, gotovo svi, na njezinom mjestu odustali. ali Mirjana Lučić-Baroni vjerovala je da u njezinim rukama još ima velikih teniskih mečeva...

Naravno, u takvim pričama ništa ne ide bez ljubavi. Mirjana je muškarca svog života pronašla na Floridi. Za Danielea Baronija udala 2011. godine, prije toga bili su u vezi četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Malo tko bi se suočio s nevoljama koje su mi se dogodile u životu'

"Imam supruga kojeg volim najviše na svijetu, koji me razumije, podržava, putuje sa mnom na turnire. Danas vjerujem u sebe, više nego ikad. Ponosna sam na sebe nakon svega što sam prošla. Malo tko bi imao toliko snage suočiti se sa svim nevoljama koje su mi se dogodile u životu. I kad sam tenis samo mogla gledati na televiziji, uz mene su bili oni koji su znali i vjerovali da to nije moj kraj", kazala je prije nekoliko godina Mikica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je lakše kad uz sebe imaš pravu osobu. Daniele Baroni je Amerikanac talijanskog porijekla, vlasnik dva restorana u Sarasoti na Floridi. Nakon vjenčanja, Mirjana nije mogla sakriti svoju sreću.

"Bio je to prekrasan dan u krugu obitelji i prijatelja. Udala sam se za ljubav svog života i neopisivo sam sretna. To je bio najbolji dan u mom životu, sve je bilo tako čarobno", kazala je hrvatska tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin otac Marinko nije bio među uzvanicima, već gotovo dva desetljeća nije dio njezinog, nanovo izgrađenog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad neću zaboraviti ovaj dan i posljednjih nekoliko tjedana, toliko su mi uljepšali život i ispravili sve loše što mi se dogodilo. Činjenica što sam ostala jaka i ovoliko se borila nevjerojatna je", kazala je nakon meča.

Čudo kao Goranov Wimbledon

Netko je danas napisao na Facebooku: "Ako Mirjana osvoji Australian Open, bit će to bolja priča od Ivaniševićevog Wimbledona". Iako nam je teško zamisliti da je bilo što "jače" od Goranovog Wimbledona, kojeg je osvojio s pozivnicom, kao 125. tenisač svijeta i napravio ono što mu nije uspjelo u prethodna tri finala, Mirjanina "australija" je filmska priča, možda i najjača u svijetu tenisa, koja apsolutno zaslužuje svoj nastavak na velikom ekranu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lučić-Baroni je ovim nastupom u Melbourneu, iako ne treba zaboraviti niti njezino osvajanje turnira u Quebecu, kad je u finalu svladala Venus Williams i osvojila naslov na WTA turniru nakon 16 godina, postala inspiracija mnogima, živi dokaz da nema prepreke za ljudsku volju. Kako god završila ovaj Grand Slam, ona je pobjednica...

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo