SPREMAN ZA OBRAČUN

[FOTO] MIOČIĆ OBJAVIO DA JE STIGAO U LAS VEGAS NA NAJVAŽNIJU BORBU U SVOJOJ KARIJERI: ‘Orao je sletio…’

Borba između Miočića i Cormiera na rasporedu je 16. kolovoza

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić stigao je u Las Vegas gdje ga 16. kolovoza očekuje obrana naslova UFC-ovog prvaka u trećoj borbi s Danielom Cormierom i to će mu biti najvažniji meč u karijeri jer će se pobjednika smatrati najvećim borcem u povijesti UFC-a.

AKO STIPE POBIJEDI CORMIERA, ČEKA GA BORBA S, PO MNOGIMA, NAJBOLJIM BORCEM SVIH VREMENA: ‘To je najlogičniji izbor’

Miočić je nakon dolaska u Las Vegas objavio fotografiju iz zračne luke uz koju je napisao: “Orao je sletio.”

View this post on Instagram

The eagle has landed. #SM #ufc252

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

‘Pobjednik će biti najveći teškaš u povijesti’

Nakon što je prije dvije godine ostao bez naslova upravo od Cormiera, Miočić ga je lani vratio u jednoj od najboljih borbi uopće. Sjajno je taktički odradio borbu i nakon što je DC dominirao u četvrtoj rundi došlo je do preokreta. Miočić mu je zadao bolne udarce u jetru i nakon toga prisilio suca na prekid meča.

Predsjednik UFC-a Dana White nedavno se osvrnuo u razgovoru s ESPN-ovim Brettom Okamotom na borbu Miočića i Cormiera, koja će biti najveći UFC-ov spektakl ove godine,

“S obzirom na sve i euforiju koja prati ovaj meč, pobjednik sigurno odlazi kao najbolji UFC-ov teškaš u povijesti. Obojica su kandidati, znate na što mislim? Pogledajte što je Stipe postigao u karijeri. Cormier je dominirao u dvije kategorije i jedan je od najboljih svih vremena”, kazao je White.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr