MIOČIĆ SE PRISJETIO ŽRTAVA NAJSMRTONOSNIJEG NAPADA U POVIJESTI SAD-A: / 'Nikada vas nećemo zaboraviti!'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Devetnaest godina kasnije, 11. rujna simbol je herojstva Njujorčana

11.9.2020.
16:24
Profimedia
VOYO logo

New York i SAD u petak obilježavaju godišnjicu terorističkih napada 11. rujna 2001. Povodom 19. obljetnice najstrašnijeg terorističkog napada u toj zemlji oglasio se i UFC-ov prvaka Stipe Miočić, inače i sam vatrogasac.

"Za moju braću i sestre koji su se žrtvovali bez oklijevanja, i za sve one koje smo izgubili... Nikada vas nećemo zaboraviti!", napisao je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč pandemiji koronavirusa, najveća američka metropola održat će godišnju ceremoniju u čast gotovo 3000 poginulih u tim najsmrtonosnijim napadima u američkoj povijesti. Minutom šutnje obilježit će se trenutak kad su se zrakoplovi koje su oteli džihadisti zaletjeli u tornjeve blizance Svjetskog trgovinskog centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelji žrtava neće kao ranijih godina držati govore nego su svoje prigodne riječi snimile. Ali moći će se okupiti na mjestu događaja, uz obvezno nošenje maski i poštivanje distance. Nacionalni memorijalni centar i muzej 11. rujna tom će prigodom biti otvoreni prvi put od početka ožujka.

Gradski čelnici ističu da je zahvaljujući njihovoj snažnoj volji grad u zadnjih mjesec dana značajno spustio stopu širenja zaraze virusom, od kojeg je umrlo više od 23.000 građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo