U POSJETU LIJEPOJ NAŠOJ

MIOČIĆ NAJAVIO SENZACIJU: ‘Velika je šansa da se borim u Hrvatskoj. Sigurno bih ovdje obranio naslov’

UFC-ov prvak Stipe Miočić boravi i Hrvatskoj.

Nakon druženja s fanovima i velikim prijateljem Mirkom Filipovićem progovorio je za HRT budućim planovima i mogućnošću borbe u Hrvatskoj.

“Sjajno je da imam toliku podršku ovdje. U srijedu je bilo fantastično vidjeti toliko toliko fanova. Bilo je to emotivno iskustvo. To me jako obradovalo. Bilo je sjajno”, rekao je Miočić.

DVOBOJ KOJI JE ČEKAO CIJELI SVIJET: Cro Cop i Miočić odmjerili snage u košarci pa se pohrvali

Što se tiče sljedećeg suparnika kaže da ne zna tko će on biti te da mu je svejedno, međutim dodaje:

“Možda pobjednik dvoboja Cain-Werdum na staru godinu. Meni je svejedno”.

Progovorio je potom o šansama da vidimo njegovu borbu u Hrvatskoj.

“Velika je šansa. Dvorana bi bila rasprodana, a borba uzbudljiva za navijače. Ovdje bih obranio naslov prvaka”, priča Miočić.

“Što je potrebno da se dođe u vrh borilačkog sporta? Treba napredovati i pobjeđivati, a ja to radim. Kanim dugo zadržati taj pojas. Previše sam truda uložio da bih ga izgubio. Volim biti prvak. Volim kada me tako zovu i želim da tako ostane.

Najavio da će sljedeću borbu vjerojatno odraditi na proljeće.

“Ovisi o tome kad me UFC pozove. Ja sam borac, a ne organizator. Ali očekujem borbu početkom iduće godine, možda u rano proljeće.

Progovorio je potom u najboljim suparnicima.

“Ima puno dobrih boraca. Junior dos Santos je sjajan borac, te Mark Hunt i Werdum. Overeem je opak suparnik. Svatko je odličan u nečem i nijedna borba nije ista”, kazao je te se osvrnuo na Mirka Filipovića.

“On je legenda. Ja nisam. Sretan sam što imam puno navijača. Bio bih sretan da ostvarim polovicu Mirkovih uspjeha. On je sjajan čovjek i legenda. Ja sam samo popularan”.

“Što mi se u Hrvatskoj najviše sviđa? Obožavam je. Prelijepa je. Zagreb, Zadar…svugdje mi je predivno”, završio je Miočić.

Povratak na Net.hr