MIOČIĆ I DOS SANTOS NAJAVILI OKRŠAJ GODINE: / 'Obojica znamo da će netko biti nokautiran'

Image

Još je tjedan dana ostalo do najvećeg MMA spektakla ove godine, tj. borbe za UFC-ov naslov prvaka između Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa.

5.5.2017.
11:50
VOYO logo

Dvojac se borio prije dvije godine, a Brazilac je izašao kao pobjednik odlukom sudaca. Miočić i Dos Santos sreli su su se u četvrtak na konferenciji za novinare. Amerikanac hrvatskog porijekla osvrnuo se na prijašnji meč i poraz.

"U toj borbi naučio sam lekciju, ali ono što sam posebno tada shvatio je da se mogu nositi s ekipom s vrha i da tamo pripadam te da se mogu boriti sa svakim. S bivšim prvakom sam odradio pet rundi, a on je poznat po svojim nokautima. Ovdje pripadam i nigdje ne idem. Pogledajte me gdje sam sada”, poručio je Miočić, prenosi Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac se također složio da je njihova borba 2014. bila vrlo teška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe snažno udara. Ima odlične boksačke kvalitete i taj je meč za obojicu bio težak. Naravno da smo puno naučili iz njega tako da ćemo sada biti još spremniji jedan za drugoga", kazao je Dos Santos koji ostaje pri svojoj ranijoj izjavi da će slaviti u drugoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pun sam samopouzdanja i volim biti pozitivan. U svojm snovima vidim kako ulazim u borbu i nokautiram ga u prije kraja druge runde", poručio je Brazilac, na što se nadovezao Miočić.

"Obojica znamo da će netko biti nokautiran u ovom meču. Ja ću iz oktogona izaći s pojasom. Neću predvidjeti u kojoj rundi će završiti borba, ali ja ću biti s pojasom nakon meča", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo