Sjajna vijest za hrvatske sportaše! Usred krize stižu mirovine!

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović te dr. sc.

30.11.2012.
16:40
VOYO logo

"Raspisan je natječaj za tri sportska inspektora, iduće godine bit će imenovani pa očekujem da će početi raditi 1. siječnja 2013. godine. Nema prioriteta zasad, nisu prvi na meti HNS ili ne znam tko, nego je svima dana šansa da prilagode svoje akte novom Zakonu o sportu jer poslije Nove godine više neće biti popusta", rekao je Jovanović i uz to se nije propustio pohvaliti:

"Bez obzira na to što je velika borba oko proračuna, uspjeli smo osigurati 12 milijuna kuna za naknade za izvrsnost (takozvane sportske mirovine, nap. a.), ali to je još u proceduri Vladina kabineta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prema odluci Odbora za dodjelu nagrada, za životno djelo nagrađeni su Ivan Ivančić, Marinko Mikulandra i Ratko Rudić.

Dobitnici godišnje nagrade su: Damir Burić, Giovanni Cernogoraz, Vladimir Papić, Josip Pavić, Mikela Ristoski, Krunoslav Sabolić, Tonči Stipanović, Zoran Talić, Toni Tomas, Stjepan Vučković, Zdenko Zorko, četverac na pariće (Valent Sinković, Martin Sinković, Damir Martin i David Šain).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još je puno posla preda mnom i Sandrom, bit će spremna za rekorde u novoj sezoni", najavio je Ivan Ivančić, a Ratko Rudić je istaknuo:

"Zasad mi ne nedostaje trenerski posao, to sam kompenzirao obilaskom natjecanja i brigom o svim uzrastima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo