Milojko se izvinio „Mustafi“

„Ne sećam se šta sam pričao“

24.3.2013.
14:51
VOYO logo

Poznati sportski komentator Milojko Pantić javno se pokajao zbog izjave u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" kada je uvredio golmana reprerezentacije Srbije i Partizna Vladimira Stojkovića nazvavši ga "Mustafom".

On se čak i ne seća da je tako nešto izgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Od srca se izvinjavam Stojkoviću ako sam tako nešto izgovorio u emisiji Ivana Ivanovića. Da budem iskren, i ne sećam se da sam tako nešto rekao, ali stvarno nisam imao nikakvu lošu nameru, pogotovo što dugo poznajem Vladimira. Lupio sam glupost - pravda se Pantić.

On kaže da je još tokom utakmice komentarisao intervencije golmana Srbije Željka Brkića, pa da je možda zbog toga pričao o tome i u samoj emisiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Meč s Hrvatskom smo gledali u studiju Prve televizije i komentarisali smo kako je Brkić u nekoliko navrata loše intervenisao. Našalili smo se na njegov račun i konstatovali da bi bilo bolje da je Stojković branio. Moram da kažem da sam se uvek borio protiv govora mržnje - rekao je Pantić za Kurir.

Milojko Pantić se osvrnuo i na tvrdnju da se u emisiji pojavio u pripitom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne bih ja to tako mogao da nazovem. To stvarno nema veze s ovim. Jednostavno, nisam imao nikakvu nameru da uvredim Stojkovića - zaključio je Pantić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo