MILIJUNI NISU 'BAČENI U VJETAR': / Sterling zabio već nakon malo više od dvije minute

Image
Foto: AFP

Raheem Sterling već je u prvom nastupu za Manchester City pokazao da "građani" nisu pogriješili kad su ga doveli iz Liverpoola ovog ljeta, pa makar ga platili vrtoglavih 68 milijuna eura.

21.7.2015.
13:24
AFP
VOYO logo

Sterling je u prijateljskoj utakmici protiv Rome na glasovitom stadionu Melbourne Cricket Ground zatrezao mrežu Talijana već u drugoj minuti utakmice. Sjajno je iskoristio dodavanje Kelechija Iheanacha i mirno svladao Rominog vratara Manuela De Sanctisa. https://youtu.be/0TedYuVUchg

Velemajstorski uzvratio Pjanić

Sjajnim pogotkom već nakon pet minuta uzvratio je reprezentativac BiH Miralem Pjanić. S 20-ak metara precizno je pogodio je lijevi kut Caballerovog gola, velemajstorski potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je u vodstvo doveo Iheanacho u 51. minuti, iskoristivši veliku pogrešku Ashleya Colea koji je krivo odigrao povratnu loptu prema vrataru. Asistencija i pogodak mogle bi za 19-godišnjeg Nigerijca biti ulaznica za ozbiljniju minutažu u prvoj momčadi. To je igrač koji je prošao mlađe uzraste u Cityju, a protiv Rome je pokazao da bi itekako mogao biti koristan u Pellegrinijevoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljajić iz slobodnjaka

Roma kao da se specijalizirala za atraktivne golove, u 87. minuti zabio je Adem Ljajić iz slobodnjaka s 20 metara. Živi zid Cityja gotovo da se nije ni pomaknuo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj Manchester Cityja i Rome, momčadi koje su prošle sezone bile u istoj skupini Lige prvaka, odlučen je s bijele točke. Prvo je Aleksandar Kolarov promašio za City, a onda je Joe Hart skinuo "panenku" Doumbiji, obranio udarac Keite i donio pobjedu Manchester Cityju. Svoju nadahnutost Ljajić je iskazao i u izvođenju penala, sjajno je "panenkom" svladao Harta, ali je na kraju s 5-4 (2-2) slavio Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prethodnim dvobojima na pripremama u Australiji, Roma je pobijedila Real na jedanaesterce, dok je City dosad bio bolji od domaćina Adelaidea i Melbournea.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo