MILAN VRAĆA DVIJE LEGENDE NA SAN SIRO: / 'Šalu na stranu, vidjet ćemo što će se dogoditi'

Image
Foto: AFP

Dvojac je dijelio svlačionicu od 2010. do 2012.

16.10.2018.
12:45
AFP
VOYO logo

Legendarni švedski napadač ZlatanIbrahimović i Brazilac AlexandrePato mogli bi se u siječnju vratiti u u Milan. Priča oko Ibre traje nekoliko tjedana, a ova oko Pata aktualizirana je u utorak nakon što je za Corriere dello Sport rekao kako je interes za njega pokazalo nekoliko talijanskih klubova.

Poruke fanova

"Sve ćemo znati do kraja godine. Sretan sam što su se Maldini i Leonardo vratili u Milan. Razgovarao sam s Leom nekoliko puta, i šalili smo se na račun mog eventualnog povratka. No, šalu na stranu, ugovor s kineskim Tianjinom ističe mi za godinu dana i vidjet ćemo što će se dogoditi. Svakodnevno primam poruke Milanovih fanova, kako iz Italije tako i iz drugih krajeva svijeta i to me čini sretnim. Nakon toliko godina i dalje su mi privrženi", kazao je Pato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S duge strane Calciomerato tvrdi da Šveđanin razmišlja o ponudi Milana, ali i da igraču LA Galaxyja klub sa San Sira ne bi bio prva opcija. Leonardo je jasno dao do znanja da su Higuain i Cutrone glavni napadači, pa bi se Ibrahmović morao pomiriti sa sporednom rolom, a teško da bi on to prihvatio jer može biti glavna zvijezda u LA-ju ili nekoj drugoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su mu menadžer Mino Railola i Milanov generalni direktor Leonardo dali mjesec dana da razmisli o ponudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo