MILAN NUDI BOGATSVO ZA NAPADAČA: / Dovedu li ga Zlatanova era na San Siru definitivno će biti gotova

Image
Foto: Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA

Hrvatski napadač sigurno ne bi imao nešto protiv

7.5.2020.
15:12
Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA
VOYO logo

Omiljeni suigrač hrvatskog reprezentativca AnteRebića iz doba Eintrachta. LukaJović, na meti je Milana te bi dvojac mogao opet zajedno zaigrati. Calciomercato navodi da su Rossonerri spremni Realu ponuditi 40 milijuna eura za srpskog napadača, no da bi to značilo da ZlatanIbrahimović neće ostati.

Imaju plan B

Real je lani Nijemcima platio 60 milijuna eura za Jovića, ali se on nije uspio nametnuti te mu Zidane daje mrvice. To nastoji iskoristiti Milan, koji je spreman investirati 40 milijuna eura kako bi postao njihov. Ne uspiju li, imaju plan B. A to je da ga pokušaju dovesti na dvogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa ugovora. Baš kao što su doveli i Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

February 26, 2020, Madrid, Spain: Luka Jovic (forward; Real Madrid) in action during the UEFA Champions League round of 16 first leg match between Real Madrid and Manchester City F.C. at Santiago Bernabeu on February 26, 2020 in Madrid, Spain, Image: 501287599, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia

Talijani navode kako je Milan u kontakti s Madriđanima i igračevim menadžerom Falijem Ramadanijem te da žele doznati koliko bi ih koštalo da igrač promijeni dres treću sezonu zaredom. Jović je lani dao 17 golova u Bundesligi u 32 nastupa, a ove je samo na dva u 22 nastupa u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo