Mihajlović i dalje tera inat

Za Nemanju Matića nema mesta u reprezentaciji Srbije

9.6.2013.
15:27
VOYO logo

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović ponovio je, gostujući u emisiji "Ljudi" na B92, svoje stavove po pitanju izbora igrača za naš nacionalni tim.

- Nemanja Matić u sistemu naše igre 4-3-2-1 nema te karakteristike, iako to ne znači da on ne može da igra na tom mestu. Ali, na tom mestu imam bolje igrače nego što je Matić u tom sistemu - izjavio je selektor "orlova" i dodao da vezista Benfike može da se vrati u reprezetaciju, ali pod uslovom da ga on pozove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlović se osvrnuo i na priču oko nacionalne himne.

- Kakav je osećaj pevati himnu? To je najlepše što može da bude. Svi pričamo kako mnogo volimo Srbiju, ali kad to treba da se pokaže. Znam da ima mnogo ljudi koji se nisu složili sa tim što sam rekao, međutim, ako neko igra za reprezentaciju ne može da predstavlja zemlju samo delimično. Zato sam i doneo kodeks ponašanja. Kad sam ja igrao u reprezentaciji toga nije bilo, svako je radio šta je hteo. A ja to ne želim - rekao je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je na kraju ponovo potvrdio da će u decembru razgovarati sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije i da će tada zajednički odlučiti da li će saradnja biti nastavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo