Miha zastupa dva dana apstinencije ne četiri

Seks iscrpljuje, ali dva dana pred meč je dovoljno suzdržavanja

16.3.2013.
1:49
VOYO logo

Selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je da mediji nisu dobro preneli njegovu izjavu o zabrani seksa pred važne utakmice.

Selektor je studentima Fakulteta sporta rekao da zabrana važi za dva dana, a ne četiri kako je bilo objavljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlović se više od sat vremena družio sa studentima tog beogradskog fakulteta i odgovarao na njihova pitanja, a jedno od njih je bilo komentar te zabrane.

"Ne znam kako su to novine prenele, ali ja sam rekao da dva dana pred utakmicu ne treba da se upražnjavaju odnosi", rekao je Mihajlović izazvavši buran smeh i aplauze među studentima u amfiteatru fakulteta u Košutnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posle seksa prazni i pospani"

"Ozbiljan sam. Igrači imaju slobodno vreme kada smo u karantinu i tu me ne zanima šta rade, ali ne treba da se to dešava dva dana pred utakmicu. Kada se završi taj čin, nekako si prazan i samo bi da spavaš. Ne trebaju mi takvi na terenu, trebaju mi budni igrači i puni snage. Uspavanost je loša za fudbalere isto kao cigareta... Može četiri dana pre, tada je i dobro, ako je neko nervozan", rekao je Mihajlović.

Nešto kasnije, pred kraj druženja jedna studentkinja se javila i počela da postavlja pitanje o ženskom fudbalu, na šta je selektor odmah rekao: "I za fudbalerke važi pravilo o dva dana", nakon čega je sala prasnula u smeh i spontani apluz. Kada se to smirilo, Mihajlović je dodao: "Ako je to bilo vaše pitanje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto važi i za fudbalerke

Studentkinja je, medjutim, želela da zna da li Mihajlović gleda ženski fudbal u Srbiji, koji je u ekspanziji.

"Ako hoćete iskren odgovor, ne gledam. Da neko tu može da igra za reprezentaciju, gledao bih sigurno", rekao je selektor Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo