Miha: Nisam zvao Ljajića i Matića, neka zovu oni mene!

Selektor tvrdi da nije pogazio svoju reč

19.8.2013.
15:12
VOYO logo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović, izjavio je za "Blic" da za utakmicu sa Hrvatskom, koja se 6. septembra igra u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, neće pozvati Adema Ljajića i Nemanju Matića, koji su do sada bili van ekipe "orlova", osim ako oni "ne urade ono što znaju da treba da urade".

Matić je svojevremeno bio nezadovoljan što je pozivan u nacionalnu selekciju a nije dobijao šansu, pa je poručio preko zvaničnika Saveza da ga Mihajlović više ne zove ubuduće za akcije naše reprezentacije. Sa Ljajićem je problem nastao kada je mlada zvezda Fiorentine odbila da se pridržava kodeksa ponašanja koji je selektor uveo, a koji predviđa i obavezno pevanje himne uoči mečeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je beogradska sportska štampa u nedelju plasirala informaciju da će Matić i Ljajić biti pozvani za meč sa Hrvatskom, ta priča je daleko od istine.

"Nikad nisam pogazio svoju reč, niti ću. Ne znam odakle se pojavila ta informacija da ću ih pozvati za utakmicu sa Hrvatskom. I jedan i drugi znaju šta treba da urade da bi se našli na spisku", rekao je Mihajlović za "Blic".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo