Miha: Ljajić neće igrati dok sam ja selektor (VIDEO)

Selektor i dalje tera inat

24.5.2013.
14:55
VOYO logo

Selektior Srbije Siniša Mihalović, odgovorio je predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, koji je nedavno komentarisao odsustvo Adema Ljajića i Nemanje Matića iz nacionalnog tima i ocenio da se "Siniša drži pravila koje je postavio kada je postao selektor, ali to nije Sveto pismo. Ovde se radi o interesu države, nacije".

- Kad Karadžić bude selektor neka zove Ljajića, a ja ga neću zvati dok ne bude pevao himnu - poručio je Mihajlović i izneo plan priprema za duel sa Belgijom, koja se igra 7. juna od 20.45 u Briselu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nije istina da u Belgiji nemamo šta da izgubimo, naprotiv, tamo možemo da izgubimo sve, da i matematički izgubimo šansu za plasman na Svetsko prvenstvo. Selekcija Belgije nema šta da izgubi, jer im eventualni neuspeh ne bi preterano poremetio situaciju u grupi. Zbog toga za nas ima maksimalan takmičarksi značaj i pristupićemo mu kao i svim ranijim utakmicama - rekao je Mihajlović novinarima u Staroj Pazovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi u četvrtak se okupio jedan deo reprezentativaca, koji se priprema za kvalifiakcionu utakmicu protiv Belgije u Briselu.

Mihajlović je rekao da tokom prvih godinu dana svog mandata na klupi "orlova" ima stvari koje bi promenio, ali da ostaje pri stavu da je nacionalni tim na pravom putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Rezultatima, naravno, nisam zadovoljan, ali igrom i ponašanjem igrača jesam. Mogli smo više... Objektivno, utakmicu u Makedoniji nismo smeli da izgubimo, ali desilo se. Protiv Hrvatske u Zagrebu nismo bili inferiorni, nije se primetila razlika na terenu - kazao je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo