OTVORIO DUŠU

MESSI PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI I ODGOVORIO NA PITANJE HOĆE LI NAPUSTITI BARCU: ‘Oduvijek mi je san igrati u toj ligi’

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti prije nekoliko mjeseci htio je otići s Camp Noua

Argentinski nogometaš Lionel Messi progovorio je među ostalim i o svojoj budućnosti u velikom intervjuu kojeg je dao za La Sextu. Kao što je poznato ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Barcelonom.

“Pričekat ću kraja sezone pa ću odnijeti odluku. Najvažnije stvari u ovom trenutku su momčad i lov na trofeje, a ne distrakcija s drugim stvarima. Dat ću sve od sebe za klub. Ne znam što će se dogoditi. Fokusiran sam na ono što je ispred nas u idućih šest mjeseci. Ne bi bilo fer da vam kažem što će biti poslije jer čak ni ja to ne znam”, poručio je.

Napusti li Barcu većina ga vidi u Parizu ili Manchesteru, međutim on ima drugačije planove.

“Uvijek mi je bio san igrati u SAD-u, u njihovoj ligi. Ne znam hoće li se to dogoditi. To mi nije u sadašnjim planovima, to je za budućnost”, poručio je.

Prisjetio se i burnog ljeta kada je zatražio transfer.

“Poslao bih burofaks opet. Vječno sam zahvalan ovome klubu. Volim ga, volim Barcelonu i grad općenito. Osjećam se kao da sam dao sve od sebe za Barcelonu. Sve što mi je klub dao je moja zasluga. Mislio sam da mi treba promjena, da sam završio određeni period u karijeri. Moja djeca nisu htjela otići, ali tada sam smatrao da je to najbolje za mene”, rekao je.

“Danas sam dobro. Trebao je proći određeni period da se ponovno osjećam dobro. Željan sam i voljan boriti se za sve titule”, poručio je.

Ovim putem izrazio je razočaranje bivšim predsjednikom kuba Josepom Mariom Bartomeuom.

“On me prevario u mnogim aspektima, ali ne bih u detalje. Bile su tu velike laži proteklih godina”, naglasio je.

Povratak na Net.hr