MESSI I DRUŠTVO DOBIVAJU NOVOG TRENERA? / Barcelona pronašla zamjenu za Ernestea Valverdea

Image
Foto: Profimedia

Tek što je dobio otkaz krenula je bitka za njega

21.11.2019.
12:15
Profimedia
VOYO logo

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham u utorak je otpustio argentinskog trenera Mauricia Pochettina (47), koji je pet godina proveo za kormilom Spursa. Pochettinu su presudili loši rezultati u domaćem prvenstvu. Spursi su trenutačno na skromnom 14. mjestu. No, u Ligi prvaka imaju velike šanse da se plasiraju u nokaut fazu, a za to im je potrebna pobjeda na domaćem terenu protiv Olympiakosa u susretu koji se igra za tjedan dana.

U trenutku kad se pojavila ova vijest pojavile su s glasine oko toga gdje bi moga nastaviti karijeru. Najviše se spominje Bayern, kojeg nakon smjene NikeKovača privremeno vodi Hansi Flick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenirao Espanyol

Međutim, sada se spominje i Barcelona. Predsjednik Joseph Maria Bartomeu mu je prišao s tom idejom već prije dvije godine te ga je upitao bi li htio voditi klub jednom u budućnosti. Pitali su ga to i novinari u to vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam navijač Espanyola, mislim da više ništa ne treba reći po tom pitanju", rekao je svojevremeno Argentinac, koji je vodio Barcinog gradskog rivala.

"Znam da je u nogometu teško biti lojalan, ali meni je to najvažnije. Ja sam Espanyolov fan. Oni su mi kao Tottenham sada. Bilo bi nemoguće da jednog dana prijeđem u Arsenal. To bi bilo nemoguće", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada samo preostaje vidjeti kakvu će odluku donijeti i što će se dogoditi ako mu Barca, prema najavama iz medija, zaista priđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo