MESSI DAO ZELENO SVJETLO ZA POSAO O KOJEM BRUJI EUROPA: / Dogovorena spektakularna razmjena velikana

Image
Foto: AFP

Arthur u početku nije bio voljan preseliti u Torini, ali čini se da ga je Juve napokon slomio i uvjerio da im se priključi

24.6.2020.
10:52
AFP
VOYO logo

Veliki posao između Juventusa i Barcelone čini se da je sve bliže realizaciji. Kako javlja Sky Sport Italia MiralemPanić uskoro bi trebao odjenuti dres Barce,one, a ArthurMelo od Juventusa. Također, naglašavaju da bi posao mogao biti gotov do idućeg utorka pogotovo jer su klubovi postigli dogovor te se još samo očekuju potpisi igrača.

Image
[FOTO] PJANIĆ SE NA JUVENTUSOVOM TRENINGU POJAVIO U STRAŠNOM FERRARIJU: /

Ima 700 konja, a cijena je - 'boli glava'

Image
[FOTO] PJANIĆ SE NA JUVENTUSOVOM TRENINGU POJAVIO U STRAŠNOM FERRARIJU: /

Ima 700 konja, a cijena je - 'boli glava'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Juventus' forward from Croatia Mario Mandzukic (L) celebrates with Juventus midfielder Miralem Pjanic after scoring during the UEFA Champions League Group D football match Juventus vs Sporting CP at the Juventus stadium on October 17, 2017 in Turin. Juventus won 2-1. / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Prema tom izvoru, odnos novinaru Skyja Gianluci Di Marziju, Pjanić se procjenjuje na 60 milijuna, a Arthura na 75 milijuna eura, te navodi kako će Juve uplatiti Barci još deset milijuna kao i dodatnih pet u bonusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ono što je najbitnije u ovom poslu je svakako mišljenje LionelMessija, kojeg se u Barci sve pita. Gazzetta dello Sport navodi da je Argentinac dao zeleno svjetlo i svoj pristanak tom poslu.

Tražili De Jonga?

Podsjetimo i na to da su razne priče pratile ovu razmjenu igrača nakon što je Arthur prvotno odbijao prijeći u Juve. Pisalo se da su Talijani navodno tražili Frenkieja De Jonga, 23-godišnjeg superstara kojeg je Barcelona prošloga ljeta platila 75 milijuna eura. De Jong, pisali su španjolski mediji, nije pretjerano zadovoljan u Barceloni, a Juventus mu je tako nudio ujedinjenje s omiljenim suigračem s kojim je činio tandem u Ajaxu, Matthijsom De Ligtom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Jong bi možda čak i pristao prijeći u Juventus, ali Barceloni bi ovakav transfer bio višestruko neprihvaljiv. De Jong je tek zagazio u razvojne godine, jedan je od najboljih veznjaka na svijetu, označavaju ga kao lidera nove Barcelone i mnogi mu prognoziraju blistavu karijeru, dok je Pjanić ipak na zalasku karijere i u 31. je godini te vrijedi 20-ak milijuna eura manje od De Jonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo