MELEM ZA OČI / Cristiano Ronaldo ima novu ljubavnicu, a ona je apsolutni vrh

Image
Foto: Facebook: Milagros Villamil
11.6.2015.
11:42
Facebook: Milagros Villamil
VOYO logo

Najveća zvijezda Real Madrida, i ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo trenutno se odmara od naporne, i razočaravajuće sezone u dresu Kraljeva, a dok Portugalac tulumari, pojavila se nova priča o njegovom ljubavnom životu.

I dok CR7 u sezoni 2014/15 nije osvojio niti jedan trofej sa svojim klubom, žuti mediji ne miruju. Nakon prekida s dugogodišnjom djevojkom, poznatom manekenkom Irinom Shayk, Ronaldo se našao u centru seciranja svog ljubavnog života, s kojim se bave žuti novinari, ali i ostali mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od lošeg plesanja na jahti, do uriniranja na javnom mjestu

Pa su tako iscurile neke pikanterije poput navodne afere s manekenkom iz Čilea, pa loše plesanje na jahti u St. Tropezu, pa uriniranje na javnom mjestu u vidno pijanom stanju, navodna ljubavna veza s španjolskom novinarkom Real Madrid TV, koja je, pak, kasnije snimljena kako se strastveno ljubi sa suigračom Chicharitom. Da, Ronaldo je u glavnoj ulozi kada je o žutilu riječ, a sada Ronaldo, navodno, ima novu ljubavnicu, a riječ je o Playboyevoj zečici Milagros Villamil.

Ona je jako seksi

Seksi Kolumbijka je izjavila kako su Ronaldo i ona samo prijatelji, i da će se za nekoliko tjedana sastati na tajnom mjestu u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, ona je jako seksi, a u to se možete sami uvjeriti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo