MEKTIĆ, ŠKUGOR I PAVIĆ U DRUGOM KOLU: / Trojica Hrvata pobjedama okončali dan u Wimbledonu, Jurak ispala

Image
Foto: AFP
3.7.2019.
21:18
AFP
VOYO logo

Hrvatski predstavnici u konkurenciji muških parova na trećem teniskom "grand slam" turniru u Wimbledonu, Nikola Mektić i Franko Škugor te Mate Pavić koji igra s Brazilcem Brunom Soaresom, bili su uspješni u susretima 1. kola.

Mektić i Škugor, koji su postavljeni za šeste nositelje, bili su uvjerljivi u svom prvom nastupu svladavši Litvanca Ričardasa Berankisa i Mađara Martona Fucsovicsa sa 6-2, 6-2, 6-2, dok su Pavić i Soares, koji su četvrti nositelji turnira, izbacili Nizozemce Sandera Arendsa i Matwea Middelkoopa nakon čak pet setova sa 4-6, 6-3, 6-2, 6-7 (5), 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurak ispala

Mektić i Škugor će u 2. kolu igrati protiv pobjednika susreta između Rumunja Mariusa Copila i Francuza Uga Humberta te Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Britanca Andyja Murraya, dok će Pavić i Soares za suparnike imati Srbe Lasla Đerea i Janka Tipsarevića ili Meksikanca Santiaga Gonzaleza i Pakistanca Aisam-Ul-Haqa Qureshija.

Uspješna nije bila naša predstavnica u ženskim parovima DarijaJurak, nju i Slovenku Katarinu Srebotnik svladale su Ukrajinka Katerina Kozlova i Australka Arina Rodionova sa 4-6, 6-2, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo