MEKTIĆ OSTAO BEZ FINALA PAROVA: / Zagrepčanin i Austrijanac nisu imali šanse protiv Francuza

Image
Foto: AFP

Prošlogodišnja pobjednica US Opena Amerikanka Sloane Stephens plasirala se u finale.

7.6.2018.
20:02
AFP
VOYO logo

Zagrepčanin Nikola Mektić i austrijski tenisač Alexander Peya poraženi su u četvrtak u polufinalu turnira parova u Roland Garrosu od Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta sa 3-6, 4-6.

Drugo polufinale muških parova na rasporedu je u petak, a u njemu će Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach igrati protiv Španjolaca Feliciana i Marca Lopeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu Sloane Stephens i Simona Halep

U međuvremenu, prošlogodišnja pobjednica US Opena Amerikanka Sloane Stephens plasirala se u finale Roland Garrosa nakon što je u četvrtak u polufinalu svladala sunarodnjakinju Madison Keys sa 6-4, 6-4. Stephens, koja do sada nikad nije otišla dalje od osmine finala u Parizu, u subotu će u finalu igrati protiv Rumunjke Simone Halep, koja je pobijedila najbolju španjolsku tenisačicu Garbine Muguruzu sa 6-1, 6-4. Time je Halep osigurala ostanak na prvom mjestu WTA ljestvice, a bit će joj to treći finale na pariškoj zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale: Sloane Stephens (SAD/10) - Madison Keys (SAD/13) 6-4, 6-4 Simona Halep (Rum/1) - Garbine Muguruza (Špa/3) 6-1, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo