MEKEDONSKI MEDIJI O UVJERLJIVOM PORAZU: / 'Nismo im mogli ništa, pokazali su tko je gazda na terenu'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bila je ovo šesta pobjeda Hrvatske u isto toliko međusobnih susreta.

14.1.2019.
22:17
AFP
VOYO logo

Hrvatski rukometaši lakše od očekivanog pobijedili su Makedoniju s 31-22 (16-11) u utakmici 3. kola skupine B Svjetskog prvenstva te su izborili drugi krug natjecanja u koji će ući s najmanje dva boda.

Najbolji strijelac i igrač bio je kapetan Domagoj Duvnjak koji je postigao šest pogodaka i imao osam asistencija. Po četiri pogotka postigli su Igor Karačić, David Mandić i debitant Marin Šipić. Odlični Marin Šego imao je 13 obrana, a upisao se i među strijelce. Najefikasniji igrač Makedonije bio je Dejan Manaskov sa šest pogodaka, a četiri gola postigao je Kiril Lazarov."Hrvatska je ostala nerješiva zagonetka za Makedoniju", objavio je tamošnji portal Telma osvrćući se na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode da je Hrvatska pokazala da je u ovom trenutku daleko kvalitetnija, ali i da je dojam da Makedonija nije zaslužila poraz od devet razlike.

Prvi poraz

Kurir.mk ističe da je ovo bio prvi poraz Makedonije na SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati su bili favoriti i to su pokazali na terenu. Vratar Marin Šego imao je svoj dan s 12 obrana. Sada slijedi dan odmora pa utakmica sa Španjolskom i ključna s Islandom u četvrtak kada ćemo loviti drugi krug", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sport1 da je Hrvatska imala izvrsno raspoloženog vratara te da je Makedonija u nekoliko navrata bila blizu, no niti u jednom trenutku nije ugrozila suparnike.

Hrvatska je bila prejaka, navodi pak Nova Makedonija ističući da je njihova reprezentacija doživjela uvjerljiv poraz. Također napomenuli su da je Marin Šego zaustavio 12 pokušaja makedonskih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontrolirlai rezultat

Sitel piše da je Makedonija u drugom poluvremenu imala nekoliko prilika zaprijetiti Hrvatskoj, ali da im na kraju ipak nisu dopustili da se vrate u utakmicu.

"Hrvati su kontrolirali rezultat i uzvratili mini serijom i na kraju došli do najveće razlike od devet golova za konačnih 31-22", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je dan odmora, a u srijedu će našu reprezentaciju čekati lakši ispit protiv Bahreina te priprema za dvoboj sa Španjolskom u kojem će ulog biti prvo mjesto i bodovi koje će se prenositi u sljedeći krug natjecanja.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo