MEĆAVA UNIŠTILA UTRKU U WENGENU: / Otkazan legendarni Lauberhorn

Image
Image
14.1.2017.
12:34
VOYO logo

Spust za skijašice u Altenmarkt-Zauchenseeu otkazan je zbog loših vremenskih uvjeta. Najprije je snijeg u četvrtak spriječio održavanje dva treninga skijašica, a u petak snijeg i magla. Zbog toga je Svjetska skijaška federacija (FIS) odlučila da se u subotu prije same utrke spusta održi trening što je neophodno za održavanje ovog natjecanja. No vremenski uvjeti nisu ni to dopustili.

Organizatori i FIS trenutačno razmatraju mogućnost prebacivanja spusta na nedjelju umjesto kombinacije (super G + slalom).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjeljni slalom nije otkazan

Spust za skijaše trebao je startati u 12,30 sati, ali je otkazan zbog velikih količina snijega koji je napadao tijekom jučerašnjeg dana i noći. Od petka je u Wengenu napadalo između 40 i 50 cm snijega, a puše i jak vjetar što otežava pripremu staze. Međutim nije otkazan slalom koji je na rasporedu za nedjelju. Prva vožnja je na programu u 10,30 sati, a druga u 13,30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je Ivica Kostelić nastupio u kombinaciji u Wengenu i 22. mjestom osvojio prve bodove u sezoni. Najavio je i oproštaj od skijanja, ali naglasio kako još želi nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

Image
'NE ŽELIM ODVOZITI SVOJU POSLJEDNJU UTRKU': /

Emotivni Ivica oprašta se od skijanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo