MAYER SLAVIO U WENGENU: / Hrvatska bez predstavnika u kombinaciji, Zubčić se nije pojavio na startu

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Trebao startati kao 29. u spustu

17.1.2020.
15:54
Profimedia
VOYO logo

Austrijski skijaš MatthiasMayer pobijedio je na alpskoj kombinaciji za Svjetski kup u švicarskom Wengenu, dok se jedini hrvatski predstavnik u današnjoj utrci Filip Zubčić nije pojavio na startu spusta zbog viroze.

Mayer je iznenadio, bio je najbrži u kombinacijskom spustu, pa je u slalomu startao kao prvi i postavio vrijeme koje nitko nije uspio dostići. Mayeru je to prvo postolje u kombinaciji u karijeri i peta pobjeda ukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pinturault drugi

Iza Mayera je samo sedam stotinki zaostao favorit Francuz Alexis Pinturault, dok je treće mjesto osvojio njegov sunarodnjak Victor Muffat-Jeandet (+0.67).

Pinturault vodi u poretku kombinacije s 180 bodova ispred Norvežanina Kildea (112) i Švicarca Meillarda (110). U ukupnom poretku je Pinturault (613) preuzeo vodstvo sa samo dva boda više od Norvežanina Henrika Kristoferrsena, dok je treći Kilde (551).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubčić je trebao startati kao 29. u spustu, ali se nije pojavio na startu zbog viroze, koja ga muči još iz Adelbodena. S obzirom da je u nedjelju slalom, u stožeru su procijenili da Zubčić ipak propusti kombinaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo