MASOVNA TUČNJAVA IGRAČA U URUGVAJU: / Bivši igrač Juventusa i Intera šakom u glavu nokautirao suparnika

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Velika tučnjava igrača i navijača obilježila je utakmicu između urugvajskog Penarola i brazilskog Palmeirasa u skupini Cope Libertadores.

27.4.2017.
9:10
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Izbila je svađa na terenu koja je prerasla u masovni sukob koji se u potpunosti oteo kontroli. Na terenu su se tukli igrači, na tribinama navijači.

Inače, na utakmici, Penarol je vodio 2:0, da bi Palmeiras u nastavku preokrenuo i slavio s 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Penarola nakno utakmice napali su Palmeirasovog vratara Fernanda Prassa i Felipea Mela koji je potpuno izgubio živce i šakom u glavu pogodio suparničkog igrača. Bivši igrač Intera i Juventusa nokautirao je igrača Penarola Miera, što se jako dobro vidi na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu nije bio kraj problemima, jer kad su igrači Palmeirasa došli pred svlačionice, dočekala su ih zaključana vrata. Willian i Prass požalili su se da su ozlijeđeni.

Trener Palmeirasa Eduardo Baptista optužio je urugvajsku momčad koja je bila domaćin kako namjerno nije željela pustiti njegovu momčad s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burno je bilo i na prvoj utakmicu ovih dviju momčadi u Brazilu, tad je Melo optužio urugvajsku momčad za rasizam i kazao kako se u uzvratu neće ustezati od fizičkog obračuna. Nastavak tog sukoba, nažalost, vidjeli smo u Montevideu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo