Marković prodat Čelsiju!

Mladi napadač Partizana od leta nosiće dres evropskog šampiona

10.2.2013.
12:47
VOYO logo

Fudbaler Partizana Lazar Marković potpisao je predugovor sa Čelsijem uoči novogodišnjih prаznikа i nа leto će napustiti crno-bele, prenosi Sportski žurnal.

To je ta tajna koju su crno-beli pokušavali da sakriju iako su na realizaciji ovog transfera radili gotovo godinu dana – od trenutka kad je procurela informacija da je brigu o Lazaru Markoviću, iako je njegov menadžer Fali Ramadani, preuzeo Pini Zahavi i da je Investicioni fond kojim Izraelac rukovodi već platio Partizanu oko sedam miliona evra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošto je postalo izvesno da će zvanično postati igrač Čelzija, Lazar Marković upoznao se i sa budućim saigračima. U tome mu je pomogao i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović. U Markovićevu čast organizovana je i večera na kojoj su bili Branislav Ivanović, Marko Marin i zamenik kapitena Čelzija i engleske reprezentacije Frank Lampard.

Da li će Marković priliku u Čelziju dobiti odmah na leto, ili će biti poslat negde na pozajmicu, zavisi u kojoj meri će nastaviti da se razvija, ali da je na ljude iz slavnog kluba ostavio dobar utisak, ne treba sumnjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo