MARKO PJACA UVJEREN DA JE DONIO DOBRU ODLUKU: / 'Siguran sam da ću igrati važnu ulogu u Schalkeu'

Image
Foto: AFP

"Naša skupina je jako kvalitetna i svaka utakmica bit će jako teška, ali isto tako vjerujem da u svakoj možemo do pobjede i tri boda", najavio je Pjaca SP

16.3.2018.
14:29
AFP
VOYO logo

Marko Pjaca progovorio je o hrabrom potezu u svojoj karijeri, odnosno o prelasku iz Juventusa u Schalke. Nakon što se vratio na travnjake poslije ozljede koljena koja ga je van pogona držala osam mjeseci prvo je igrao za mladu momčad Juventusa, ali nije se nalazio u Allegrijevim planovima.

'Ne bih rekao da nisam puno igrao'

U Schalkeu je skupio određenu minutažu, ali neki smatraju da i dalje igra premalo. No on se s tim ne slaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne slažem se baš da nisam puno igrao. O.K., nisam igrao sve utakmice, ali s obzirom na ozljedu koju sam imao, dugi oporavak nakon te ozljede, a isto tako i kvalitetu Schalkea koji je postigao sjajne rezultate u prvom dijelu sezone, ne bih baš rekao da nisam puno igrao.Ulazim u formu, igram sve više i uopće ne sumnjam da će se odlazak u Njemačku pokazati kao pravi potez. Ima još puno utakmica do kraja, svaka je važna u borbi za mjesto u Ligi prvaka, a ja sam siguran da ću igrati itekako važnu ulogu i pomoći Schalkeu da ostvari zacrtane ciljeve. Tako da se nisam bojao ničega, razgovarao sam dosta s izbornikom i rekao mi je da računa na mene za utakmice u SAD-u", rekao je Pjaca, a prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čujem se s pola Europe'

Osvrnuo se i na nadolazeće Svjetsko prvenstvo s obzirom na činjenicu da izbornik Dalić itekako računa na njega:

"Radi se o Svjetskom prvenstvu i sigurno nijedna momčad koja je došla do završnog turnira nije loša. Tako da laganih utakmica na Svjetskom - sigurno nema. Ne samo za nas nego ni za koga… Naša skupina je jako kvalitetna i svaka utakmica bit će jako teška, ali isto tako vjerujem da u svakoj možemo do pobjede i tri boda. Ponavljam, sigurno će biti teško protiv Argentine predvođene Messijem koji kao da igra sve bolje, Islanda kojeg smo itekako dobro upoznali u kvalifikacijama i znamo koliko je opasan, odnosno neugodne Nigerije koja ima novu generaciju kvalitetnih igrača. Idemo tekmu po tekmu i za svaku ćemo tretirati kao da je finale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na utrku za prvaka u HNL-u:

"Naravno da vjerujem da će Dinamo biti prvak. Modri su najbolji i siguran sam da će to i pokazati te vratiti naslov prvaka u Maksimir. Naravno da se čujem s prijateljima koji su još u Dinamu. Iako, momčad se dosta promijenila otkako sam ja otišao, tako da se zapravo čujem s pola Europe", izjavio je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo