MARIO PAŠALIĆ JUNAK MILANA: / Hrvat Juventusu zabio pogodak vrijedan Talijanskog superkupa

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Nogometaši Milana pobjednici su Talijanskog superkupa. Oni su u Dohi svladali Juventus sa 5-4 (1-1, 1-1) nakon boljeg izvođenja 11-eraca, a pobjednički gol postigao je Mario Pašalić.

23.12.2016.
20:27
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Milan je osvojio Talijanski superkup, prvi trofej od 2011. godine, ukupno sedmi Talijanski superkup u svojoj povijesti. Kao Božićni poklon novom gazdi, kako su to igrači najavili uoči finala. Prava drama viđena je u Dohi, a u glavnim ulogama bili su - Hrvati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon 120 minuta bilo je 1:1, najprije je jedanaesterac promašio Lapadula, ali potom je Mandžukić pogodio gredu, pa je mladi sjajni vratar Milana Donnarumma zaustavio Dybalin udarac, da bi posljednji, deseti udarac s bijele točke izveo Mario Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je napravio sigurno, mirno, kao da riječ o rutineru, kao da je odlučujuće penale pucao na desetine puta u karijeri i to protiv najboljig vratara svijeta kao što je Buffon. Pašalić je za Milan igrao od 74. minute, dok je za Juventus Mario Mandžukić odigrao 120 minuta. Marko Pjaca ostao je čitavu utakmicu na klupi Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je poveo golom Chiellinija (18), a za Milan je poravnao Bonaventura (38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo