MARIĆ DOBIO JAKO POZNATOG SUIGRAČA: U Berlusconijevom klubu igrat će s bivšim članom Barcelone

Tijekom karijere je igrao za mnogo klubova, a bio je i član velikana Barcelone, Milana i Tottenhama

Tridesettrogodišnji Kevin-Prince Boateng igrat će u sljedećoj sezoni za talijanskog drugoligaša Monzu, javljaju mediji iz te zemlje.

U Monzu stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Fiorentinom.

Slavni nogometaš

Boateng iza sebe ima bogatu karijeru tijekom koje je igrao za mnogo klubova, a bio je i član velikana Barcelone, Milana i Tottenhama.

MIRKO MARIĆ POTPISAO ZA BERLUSCONIJEV KLUB: Ogromna lova stiže u Osijek

Sada stiže u drugoligaša Monzu, gdje će dijeliti svlačionicu s hrvatskim napadačem Mirkom Marićem, koji je u nju stigao prije dva mjeseca za 4,5 milijuna eura iz Osijeka.

Berlusconijev novi klub

Bivši čelnik slavnog prvoligaša Milana i talijanski premijer Silvio Berlusconi je postao vlasnik Monze 2018. godine, a klub je ove godine promoviran u Drugu talijansku ligu, jer je Talijanski nogometni savez odlučio da neće biti nastavka natjecanja u Trećoj ligi, koje je prekinuto zbog koronavirusa, a Monza je u trenutku prekida bila vodeća.

Silvio BerlusconiFoto: AFP PHOTO / Tiziana FABI

On je puno poznatiji po tome što je bio vlasnik slavnog talijanskog prvoligaša Milana čak 31 godinu i u tom razdoblju klub je bio pet puta prvak Europe (1988–89, 1989–90, 1993–94, 2002–03, 2006–07), te osam puta najbolji u Italiji, a posljednji naslov državnog prvaka osvojio je u sezoni 2010–2011.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr