Marej zbog povrede propušta Rolan Garos?

Škotskog tenisera ponovo pogodio maler za rođendan

15.5.2013.
18:43
VOYO logo

Drugi teniser sveta Endi Marej najverovatnije neće igrati na predstojećem Rolan Garosu zbog povrede leđa.

Marej je zbog problema sa donjim delom leđa predao Marselu Granoljersu meč drugog kola turnira u Rimu pri rezultatu 1:1 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škotski tensier je nakon ove povrede rekao novinarima da je "malo verovatno" da će nastupiti na Gren slem turniru u Parizu, jer je to takmičenje fizički najzahtevnije.

- Osećao sam bol danas, imam problema sa donjim delom leđima i mislim da neću moći da igram na Rolan Garosu. Bilo bi iznenađenje kada bih nastupio u Parizu - rekao je Marej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da će narednih nekoliko dana odmarati, i obaviti sve potrebne analize, a potom doneti konačnu odluku o nastupu na Rolan Garosu.

Interesantno je da se Marej povredio na svoj 26. rođendan, a ovo mu je bio tek drugi put u karijeri da je predao neki meč zbog povrede, prvi put mu se tako nešto dogodilo takođe na rođendan 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Marej i definitivno odustane od učešća na Rolan Garosu, Rafael Nadal će se sigurno naći među prva četiri nosioca što bi značilo da se neće sastati sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom pre polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo