BRANI SE

MARADONA KAŽE DA STROGA FIFINA KAZNA NIJE NJEGOVO DJELO: ‘Pa što vam je? Messi je poput medvjedića, svi ga vole’

Lionel Messi žestoko je kažnjen zbog psovanja suca na kvalifikacijskoj utakmici protiv Čilea i neće moći igrati četiri utakmice za argentinsku reprezentaciju. Mnogi su u tako teškoj kazni FIFA-e za verbalni delikt, neuobičajenoj i za puno manje poznate nogometaše, vidjeli Maradonine “prste”.

ŠOKANTNE OPTUŽNE NA RAČUN LEGENDE: ‘Messi je zbog Maradone žestoko kažnjen’

NEUVJERLJIVO OPRAVDANJE NAKON DRAKONSKE KAZNE: Messi se pokušao izvući tako da mu niti dijete ne bi povjerovalo

Priča ide kako Diego Maradona, odnedavno je FIFA-in veleposlanik, teško može podnijeti Messijevu nogometnu veličinu i značaj, pa je utjecao da se Messija tako strogo kazni. No, legendarni nogometaš opovrgnuo je takvu konstrukciju.

‘Moram razgovarati s Infantinom’

“Ta kazna je grozna, preteška. Četiri utakmice su previše. Morat ću razgovarati s Infantinom, vjerujem da se kkazna može smanjiti”, najavio je Maradona razgovor s predsjednikom FIFA-e.

“Messi je sjajan dečko koji se ni zbog čega ne žali. Posvećen je isključivo treningu. On je poput medvjedića, jako je dobar sa svim suigračima”, kazao je Diego Maradona koji je bio u izborničkoj funkciji na SP-u 2010. godine, s Messijem u momčadi.

Bilo kako bilo, Argentina je bez svog “medvjedića” izgubila u bolivijskoj visoravni, domaćin je u La Pazu slavio s 2:0 i otežao plasman “gaučosa” na Svjetsko prvenstvo.

“Izostanak Messija bio je previše za momčadi. To je kao da Cristiano Ronaldo ne igra za Portugal”, dodao je Maradona.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr