MANUEL NEUER POLAKO SE VRAĆA NA TEREN: / Nije isključen niti nastup na Svjetskom prvenstvu?

Image
Foto: AFP

Sven Ulreich mogao bi uskočiti u reprezentaciju ukoliko Neuer ne bude spreman

27.3.2018.
14:21
AFP
VOYO logo

Najbolji golman svijeta Manuel Neuer u utorak je obradovao navijače njemačkog nogometnog prvaka Bayerna iz Munchena i njemačke reprezentacije kada se odlučio priključiti treninzima prvi put nakon ozljede u rujnu 2017. godine.

Uoči svog 32. rođendana Neuer je došao na trening te otrčao dvije ture po deset minuta na stazi, prvi put nakon ozljede lijevog stopala prije šest mjeseci, a fanove je odlučio počastiti porukom na svom Facebook profilu: Prvi puta na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuer, koji je propustio zadnjih pet utakmica u Budesligi u sezoni 2016/17., na svoju, ali i našu radost vratio se na zelene površine. U intervjuu za klupsku televiziju izjavio je kako se osjeća dobro, ali da mora biti realan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener njemačke reprezentacije Joachim Loew nada se brzom oporavku svog vratara, pa ga nije u potpunosti isključio s popisa igrača za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati od 14. lipnja do 15. srpnja u Rusiji.

U slučaju da Neuer odluči preskočiti ovo SP Loew će prema pisanju engleskog portala It's round & It's white u Rusiju voditi Svena Ulreicha, koji mijenja Neuera i na vratima Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo