MANDŽUKIĆA ĆE OVE IZJAVE SIGURNO IZNENADITI: / Trener Milana govorio o Hrvatu nakon novog velikog kiksa

Image

Trener Stefano Pioli nakon utakmice kazao je kako su im protiv Udinesea silno nedostajali Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić

4.3.2021.
8:34
VOYO logo

Nogometaši Milana propustili su priliku približiti se vodećem Interu na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva na samo bod zaostatka nakon što su u susretu 25. kola kao domaćini odigrali 1-1 (0-0) s Udineseom.

Milan može biti sretan što je osvojio i taj bod jer je do izjednačenja stigao iz kaznenog udarca u posljednjim sekundama susreta. Udinese je poveo u 68. minuti kada je Becao bio najviši u skoku pred vratima Milana, a tom prilikom vrlo je loše reagirao i vratar Donnarumma. Gosti su bili pred pobjedom, ali Stryger Larsen je u posljendjoj minuti nadoknade neshvatljivo rukom odbio centaršut Rebića i ponudio Milanu priliku da spasi bod. Siguran izvođač kaznenog udarca bio je Kessie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić odigrao je čitav susret za Milan koji je drugi na ljestvici sa 53 boda, tri manje uz utakmicu više od vodećeg Intera koji će u četvrtak gostovati kod Parme. Udinese je 11. sa 29 bodova.

Image
Image

ESCLUSIVA MILAN - 23 gennaio 2021 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Milan vs Atalanta Nella foto: Mario Mandzukic , Zlatan Ibrahimovic

EXCLUSIVE MILAN - 23 january , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Milan vs Atalanta In the pic: Mario Mandzukic , Zlatan Ibrahimovic,Image: 585565237, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Trener žali za Mandžukićem

Inače, Milanu je ovo bio treći kiks u posljednjih pet utakmica i sada su propustili veliku šansu, a trener Stefano Pioli nakon utakmice kazao je kako su im protiv Udinesea silno nedostajali Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo dva boda, jako smo htjeli slaviti u ovoj utakmici. Trebalo nam je više brzine i kvalitete u igri, trebali smo bolje igrati jedan na jedan. Vidio sam puno volje kod svojih igrača, ali vrlo malo kvalitete. Moramo ubrzati protok lopte i dobivati više duela, uzimali su sve ničije lopte, a na kraju nam je nagrada bila to što nismo izgubili", započeo je Pioli i onda se dotakao napadača.

"Uvijek očekujem više od Leaa, ali on je više napadač koji napada prostor, a protiv ovako zgusnute obrane nije baš tako dobar. Žao mi je jako što nismo bolje koristili ubačaje i što nismo na raspolaganju imali dvojicu klasnih napadača Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića", zaključio je Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo