MANDŽUKIĆ SPREMAN ZA SPEKTAKL PROTIV UNITEDA: / Talijan oduševljeno govorio o povratku bivšeg Vatrenog

Image
Foto: AFP

Bivši Vatreni posljednji je nastum, upisao protiv Genoe 20. listopada.

7.11.2018.
9:07
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometaš MarioMandžukić našao se na popisu igrača koji će konkurirati za utakmicu četvrtog kola grupne faze Lige prvaka u kojoj će Juventus u srijedu navečer ugostiti Manchester United. Bivši reprezentativni napadač propustio je njihov prvi sraz prije dva tjedna zbog ozljede gležnja koju je zaradio nekoliko dana ranije. Od tada nije zaigrao, ali sada bi mogao dobiti priliku.

Ista priča svake godine

"Mandžukićev gležanj je dobro. Nisam ga stavio na klupu u nedjelju jer sam se bojao da bi mogao osjetiti bol dok se penje po stepenicama.... Šalim se, ali Mandžukić nam je jako važan igrač i vrlo nam je bitno što ga imamo na raspolaganju. Svake godine ima problema. Lani se mučio s laktom, tako da je u ovim situacijama bolje dati mu dovoljno vremena da se u potpunosti oporavi", rekao je uoči utakmice trener Juventusa MassimilanoAllegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri kola prije kraja grupne faze Juventus je s devet bodova u skupini H praktički osigurao drugu fazu. Iza njih je Manchester United s četiri, Valencia s dva dok Young Boysi imaju samo jedan osvojeni bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo