MANDŽUKIĆ PROMAŠIO NEMOGUĆE: / Vatreni oduševio navijače pa ih natjerao da se hvataju za glavu

Image
Foto: Screenshot

Juventus će u polufinalu igrati protiv Atalante koja je u utorak priredila iznenađenje pobijedivši na gostovanju lidera Serie A Napoli 2-1.

3.1.2018.
23:11
Screenshot
VOYO logo

U posljednjem susretu četvrtfinala talijanskog nogometnog Kupa Juventus je u gradskom derbiju pobijedio Torino 2-0, a drugi pogodak na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promašio nemoguće

Vatreni je igrao do 78. minute kada je umjesto njega u igru ušao Gonzalo Higuain. Međutim, nije se hrvatski napadač proslavio samo golom. Proslavio se on i nevjerojatnim promašajem. Igrala se 52. minuta utakmice kada je Douglas Costa s desne strane preciznim ubacivanjem pronašao Mandžukića na pet metara od gola. Nije miljenik navijača imao težak posao. Trebao je tek postaviti nogu i skrenuti loptu u mrežu, no ovaj put nije se dobro snašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oprostili su mu to navijači jer je u 67. minuti lijepim udarcam prebacio, inače, kvalitetnog vratara Torina Vanju Milinkovića-Savića. A i prije toga je još jednom pokazao zašto ga zovu ratnik. Juventus će u polufinalu igrati protiv Atalante koja je u utorak priredila iznenađenje pobijedivši na gostovanju lidera Serie A Napoli 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo