TRANSFER NA POMOLU

MANDŽUKIĆ NA PRAGU EUROPSKOG VELIKANA: Cure detalji pregovora; ‘Treneru se jako svidjela ova ideja’

Bivši hrvatski reprezentativac bez kluba je od srpnja prošle godine

Vijest da Milan pregovara s Marijem Mandžukićem odjeknula je u talijanskim medijima. Ova tema dosta se komentira i po društvenim mrežama.

MANDŽUKIĆ KONAČNO PRONAŠAO KLUB: Bivši Vatreni pregovara s europskim velikanom, sve bi uskoro trebalo biti gotovo

Prema posljednjim informacijama, Milanovi direktori Paolo Maldini i Frederic Masara o ovoj temi razgovarali su s Mandžukićevim menadžerom Giovannijem Branchinijem. Navodno je ideja upravo potekla od njega. Izvori iz Italije dodaju da je Maldini navodno već razgovarao s bivšim napadačem Juventusa. U Milanu su vrlo oprezni jer je igrač pola godine bez kluba, a prethodno je igrao za katarski Al-Duhail pa postoji briga oko toga u kakvom je stanju.

Igor Kralj/PIXSELLFoto: Igor Kralj/PIXSELL

Što se tiče uvjeta, talijanski mediji pišu da bi ga doveli na šest mjeseci, tj. do kraja sezone, a plaća mu ne bi bila niti blizu pet milijuna eura godišnje koliko je imao u Juventusu.

Rossoneri u Mandžukiću vide savršenu zamjenu za Ibrahimovića, a ističe se da bi osim u napadu Pioliju mogao biti od koristi jer je kod Allegrija u Juventusu igrao na krilnim pozicijama u formaciji 4-2-3-1, koju koristi i trener Milana. Navodno mu se mu se zbog toga i svidjela jako ideja o dolasku Hrvata. A hoće li doći znat će se vrlo brzo.

Povratak na Net.hr