BRAVO MAJSTORE: / Mandžukić preskočio Srbina i zabio golčinu!

Image
Foto: AFP
8.8.2015.
11:49
AFP
VOYO logo

Juventus je došao do prvog trofeja sezone, s 2:0 nadigrali su Lazio. Talijane je do trofeja odveo Mario Mandžukić.

Dobrih sat vremena gledali smo mučenje u Šangaju, Juventus i Lazio su igrali negledljivu utakmicu, a onda se ukazao - Mandžo.

Na ubačaj s desne strane u skoku je nadvisio srpskog reprenzentativca Bastu i glavom zakucao loptu u mrežu. Tako Juve plovi prema novom trofeju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri minute kasnije Juve je povisio na 2:0, Mandžukić jeubacio u kazneni prostor, a Dybala je s nekih 7-8 metara neobranjivo pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je odlučio utakmicu, trener Juventusa Massimiliano Allegri je izvadio hrvatskog reprezentativca iz igre u 79. minuti. Dva odlična poteza Mandže su odvela Juve do trofeja.

NAJAVA

"Osjećam li pritisak što trebam zamijeniti Teveza? Ne, nikako. U Bayernu sam navikao na veliku konkurenciju među napadačima. Ja sam Mandžukić i vjerujem u sebe. Pustite me igrati, siguran sam da ću imati sjajnu sezonu", poručio je hrvatski reprezentativac u svom stilu tijekom intervjua za Gazzettu dello sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski dvojac će na drugom kraju svijeta započeti natjecateljsku sezonu, a Mandžukiću možemo zaželjeti da krene kao i lani u Atleticu - golovima.

"Ne znam što očekivati. Znam igrače, ali ne i talijanske momčadi. Najvažnije je da pobijedimo i ja vjerujem u Juventus", rekao je Mandžo o prestojećoj utakmici. Bit će to veliki ispit za njega i ostala nova lica u Juventusu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo