MANDŽUKIĆ DONIO KONAČNU ODLUKU: / Talijani otkrili u kojem će klubu hrvatski napadač nastaviti karijeru

Image
Foto: Screenshot

Bivši Vatreni u siječnju će definitivno promijeniti boje dresa

14.11.2019.
11:12
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski napadač MarioMandžukić uskoro bi se trebao priključiti novom klub, piše u četvrtak Tuttosport. Navodno je odabrao prelazak u Manchester United te bi na Old Trafford mogao preseliti već u prosincu kako bi se počeo pripremati na život u Premier ligi.

Poznati dnevni list navodi kako Hrvat smatra da je United najbolja opcija za njega jer bi tamo odmah dobio priliku u prvoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snizili cijenu

Isto tako imao bi dovoljno vremena da se prilagodi novom okruženju i upozna suigračima jer bi pravo nastupa imao tek od siječnja kada službeno kreće zimski prijelazni rok.

Image
Foto: Omar Bai / Zuma Press / Profimedia
Image
Foto: Omar Bai / Zuma Press / Profimedia

April 11, 2017 - Turin, Italy - Mario Mandzukic of Juventus player and Ivan Rakitic of Barcelona player during the Uefa Champions League 2016-2017 match between FC Juventus and FC Barcelona at Juventus Stadium on March 14, 2017 in Turin, Italy. (Photo by Omar Bai/NurPhoto), Image: 329352816, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line:

Calciomercato pak objavio je da je Juventusov sportski direktor FabioParatici otišao u London te da je voljan saslušati i ponude Tottenhama i West Hama. Također ističu da talijanski prvak traži za njega deset milijuna eura, što je za pet milijuna manje nego što su tražili ljetos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je početkom godine potpisao novi ugovor s Juveom, ali nenadana smjena na klupi i odlazak Maxa Allegrija doveo ga je u nepoželjnu situaciju. Maurizio Sarri ga se vrlo brzo odrekao i poručio mu da može napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo