Obavijesti

Sport

Komentari 70

'Manchester City je brži, jači, baš moćan... Imali smo i sreće'

'Manchester City je brži, jači, baš moćan... Imali smo i sreće'
1

Raheem Sterling je klasa. Donio je prevagu, rekao nam je Velimir Zajec, igračka i trenerska legenda Dinama o utakmici protiv Manchester Cityja. Imao je i primjedbe na obranu "modrih"

VIDEO

Velimir Zajec (63) bio je među igračkim i trenerskim legendama Dinama koje su nestrpljivo pratile nastup "modrih" u Manchesteru.

Njegovi "modri" bili su u igri za prolazak u četvrtfinale Lige prvaka do posljednjeg kola. Pobijedili su Ajax u Amsterdamu 1-0, što je do danas jedan od najvećih uspjeha maksimirskog kluba u Europi. S Dinamom je završio osam bodova u jednoj sezoni Lige prvaka i završio ispred Porta i Ajaxa.

Pokretanje videa...

00:28

Iako živi na relaciji Atena - Zagreb, i kad je u Grčkoj redovito prati rezultate najvećeg kluba. Zna se da su mu dvije najveće ljubavi Dinamo i Panathinaikos. Uživo je pratio prvu utakmicu protiv Atalante, a u Zagrebu poraz hrvatskog prvaka protiv Cityja.

- Manchester City je brži i jači, a Sterling je klasa. Donio je prevagu - rekao nam je Zajec.

"Građani" su dominirali gotovo čitavu utakmicu, Dinamo se strpljivo branio, ali je onda popustio u 65. minuti kad je Raheem Sterling probio sjajnog Livakovića, koji je ušao u igru samo deset minuta prije.

Pitanje pobjednika riješio je drugi igrač s klupe, mladi Phil Foden (19), koji je na Sterlingovu asistenciju zabio za 2-0 u 95. minuti nakon što Dinamo, u posljednjem napadu na utakmici, nije uspio doći do izjednačenja i senzacionalnog boda.

- Dinamo je igrao previše zonski, trebao se braniti čovjek na čovjeka. Imali smo i dosta sreće. City je jako moćan preko bokova, ima moćna krila, trebalo je duplirati bokove - zaključio je Zajec.

Dinamu sad slijedi dvostruki program protiv Šahtara koji je pobijedio Atalantu u dramatičnoj završnici (2-1). Prvo će "modri" gostovati u Harkovu 22. listopada od 18.55, a onda će 6. studenog dočekati klub Darija Srne na Maksimiru. Atalanta će, pak, dvaput na noge "građanima".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.