MAMIĆ UTUČEN NAKON TEŠKO IZBORENE POBJEDE: / 'Ovo mi je najteže razdoblje u Dinamu'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Dinamo je uspio u Maksimiru pobijediti Slaven Belupo s 2:1 i upisati lijepi jubilej, okruglu, 100. ligašku utakmicu bez poraza u Maksimiru.

6.3.2016.
18:59
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

"Tri boda su jedino što me danas veseli", kazao je Mamić nakon utakmice dodavši:

'Nismo bili pravi'

"Miješa mi se raspoloženje. Bolje je loše igrati pa dobiti, ali... danas nismo bili pravi. Teško je reći iz kojeg razloga. Imali smo dosta problema u agresivnosti, kompaktnosti. Igrali smo daleko od onoga što želim. Znali smo da Slaven Belupo voli igrati, nismo ih napadali visoko da bude više prostora. No, bili smo previše sporti, svatko je bio u svom filmu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov trener ne pamti ovako loše razdoblje igre svoje momčad.

"Otkako sam dvije i pol godine trener, ovo mi je najteže razdoblje. Najviše sam nezadovoljan kako igramo, unatoč činjenici što dobivamo utakmice", otvorio je dušu Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspričao se i o novom slučaj pod maksimirskim tribinama, onime mladog igrača Josipa Brekala, koji ne želi produljiti ugovor s 'modrima'.

Obitelji Brekalo bliža ideja da Josip ode u inozemstvo

"On ima ugovor do ljeta 2017., a naša je želja da produži ugovor i ostane s nama. Svjesni smo toga da ne možemo financijski parirati klubovima koji se 'motaju' oko našeg igrača. Ipak, njegova obitelj treba shvatiti da je Dinamo najbolje okruženje za njegov razvoj. To se pokazalo u bezbroj slučajeva s mladim igračima. Možemo se samo nadati da će to prepoznati", kazao je zabrinuti Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija nije kritična, još ćemo razgovarati, ali čini mi se kako je obitelji bliža ideja da Josip nastavi karijeru u inozemstvu. Nadam se da se varam. Dat ćemo sve od sebe da Brekalo ostane u klubu, ali odlučuje Josip i njegova obitelj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo