MAMIĆ UOČI KLJUČNOG SRAZA SA SRBIJOM: / 'Ne bojim se nimalo atmosfere u Beogradu!'

Image
Foto: Pixsell

Hrvatski rukometaši pripremaju se za dvije ključne utakmice protiv reprezentacije Srbije

9.4.2019.
9:06
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski rukometaši pod vodstvom izbornika Line Červara okupili su se u ponedjeljak u Zagrebu i zaputili se prema Osijeku, gdje će se pripremati za dva kvalifikacijska dvoboja s reprezentacijom Srbije: prvi u četvrtak, 11. travnja, u Beogradu te drugi u nedjelju, 14. travnja, u Zadru.

Hrvatski rukometaši će odmah nakon beogradskog dvoboja čarter letom stići u Zadar, gdje će se u petak i subotu pripremati za sraz u kojem bi, u slučaju trijumfa u Srbiji, već u nedjelju mogli potvrditi plasman na Europsko prvenstvo kojem će u siječnju 2020. godine domaćini biti Švedska, Austrija i Norveška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dugo sam se mučio s ozljedom'

"Dugo sam se mučio s ozljedom, odigrao sam tek nekoliko utakmica u prvom dijelu sezone. Jednostavno više nisam mogao trpjeti bol. Pokušao sam sve ne bih li ipak nastupio na SP-u", rekao je za Večernji list lijevi vanjski reprezentacije, Marko Mamić.

"U jednom trenutku čak mi je bilo i dobro, no na jednom treningu prije utakmice s Barcelonom osjetio sam jaku bol. Ujutro sam samo poslao poruku treneru Dušebajevu da ne mogu igrati. I onda je pala odluka da idem na operaciju", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne bojim se atmosfere u Beogradu'

"Ne bojim se atmosfere u Beogradu. Nimalo. Da će biti teško, hoće. Po meni mi smo favoriti i trebali bismo osvojiti sva četiri boda. Oni će imati veliku motivaciju da nas pobijede. A nisu nad pobijedili još od 2012. godine kada smo izgubili u polufinalu Europskog prvenstva", istaknuo je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo