MAMIĆ UOČI DERBIJA: / `Predobro se poznajemo, samo sam jednom od njih izgubio`

Image

U srijedu će na Maksimiru Dinamo i Hajduk odigrati uzvratnu utakmicu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, a uoči te utakmice konferenciju za medije je održao trener Modrih Zoran Mamić.

5.4.2016.
12:47
VOYO logo

`Čeka nas drugo poluvrijeme, naš cilj je jasan - plasman u finale Kupa. Želimo potvrditi dobru igru i kvalitetan rezultat iz naše prve utakmice`, prenosi Mamićeve riječi Goal. Protivničku ekipu nije komentirao. `Hajduk? Ne radim s njima, pa mi je teško reći koje pravo lice Splićana. Ono iz naše prve ili druge međusobne splitske utakmice. Mene isključivo interesira moja momčad, kada smo mi uz respekt svima pravi, onda sve ovisi o nama`, kazao je Mamić koji ne strahuje od opuštanja svojih nogometaša nakon 0-2 u splitskoj utakmici.`

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Gledajte, opasnost uvijek postoji, no svjesni smo važnosti utakmice. Igramo protiv Hajduka, našeg vječitog rivala i to za plasman u finale Kupa. No, sigurno neće biti nikakvog opuštanja`, izjavio je.

Trener Dinama zatim je proanalizirao Hajdukovu momčad i istaknuo da ga ne mogu nečime iznenaditi. `Predobro se međusobno poznajemo, tako da mislim kako između nas ne može biti nikakvih iznenađenja. Nema tu nekakvog čarobnog štapića, pa da netko izmisli nešto novo. Splićani imaju nekolicinu dobrih pojedinaca, također su ove sezone kao momčad odigrali čitav niz dobrih utakmica. A pojedinci poput Vlašića ili Sušića mogu nekim potezom napraviti pomutnju svakom suparniku. Također, treba pripaziti na hitrinu i živost Tudora`, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zoran Mamić

Utakmice s Hajdukom u Zagrebu uglavnom su za Mamića lijepo završavale. Teško mu se bilo prisjetiti je li ikad u igračkoj i trenerskoj karijeri izgubio utakmicu od Splićana na Maksimiru. `"Uh, ne sjećam se baš. Mislim da jesam jednom kao igrač. Ako se dobro sjećam tada nam je Ante Miše zabio gol za 1:0`, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je uoči trebija rekao trener Hajduka Damir Burić pročitajte OVDJE.

Image
UOČI NOVOG DERBIJA: /

`Dinamo je oparen, zna da Hajduk može biti dobar`

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo