JAVIO SE MEĐU PRVIMA

MAMIĆ SE OGLASIO NA KRAJU DINAMOVE DOMINACIJE: ‘Rijeci od srca čestitam, neka u najboljem svjetlu predstavljaju hrvatski nogomet!’

Rijeka slavi naslov prvaka, neće se spavati večeras na Kvareneru nakon što je momčad Matjaža Keka s 4:0 pobijedila Cibaliju i kolo prije kraja osigurala prvi naslov hrvastkog prvaka. Među prvih čestitarima je i Zdravko Mamić.

Prvi čovjek Dinama nedavno je u intervjuu za srpsku Arenu čestitao Rijeci kazavši da je “učenik nadmašio učitelja”, a sad je na Facebooku napisao:

“Igračima, upravi na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, kao i treneru Matjažu Keku te njegovim suradnicima čestitam na osvajanju njihovog prvog, povijesnog naslova nogometnog prvaka Republike Hrvatske!

Svjedoci smo da su njihova ulaganja, trud, vizija, rad i želja za napretkom posljednjih godina podigli kvalitetu hrvatskog klupskog nogometa, te su ove sezone nagrađeni fantastičnim uspjehom u nikada uzbudljivijoj završnici MAXtv Prve lige. Nadam se da će uzbudljivost i sve veća koncentracija kvalitetnih klubova u domaćem prvenstvu privući na stadione mlađe navijače, te potaknuti vladajuće strukture na intenzivnije ulaganje u sve lošiju infrastrukturu naših nogometnih klubova. Rijeci još jednom od srca čestitam, te im želim da u najboljem svjetlu predstave hrvatski nogomet u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka!”.

Povratak na Net.hr