MAMIĆ UPOZNAO VUČIĆA I STISNUO MU RUKU: / Nekoliko puta je već rekao koliko to želi, a sada mu se i ostvarilo

Image
Foto: Pixsell

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa upoznao je predsjednika Srbije u Mostaru

9.4.2019.
13:32
Pixsell
VOYO logo

Zdravko Mamić, nekadašnji izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama i nepravomoćno osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa, upoznao je predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Mamić i Vučić su se upoznali u Mostaru, tijekom posjete srbijanskog predsjednika 22. međunarodnom sajmu gospodarstva. Mamić i Vučić su se rukovali i ušli u kratak razgovor. Inače, Mamić je nekoliko puta izjavio kako mu je velika želja upoznati Vučića, te da mu je veliki kompliment kada predsjednik Srbije hvali njegov rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

09.04.2019., Mostar, Bosna i Hercegovina - Svecana ceremonija otvaranja 22. medjunarodnog sajma gospodarstva - Mostar 2019. Na otvorenju su prisustvovali Zdravko Mamic, predsjednik Srbije Aleksandar Vucic i Dragan Covic. Photo: Armin Durgut/PIXSELL

"Vučić je pitao za mene i hvalio moj rad. To mi je veliki kompliment. On je poznati navijač Crvene zvezde i očigledno se dosta razumije u nogomet. Nažalost, nisam imao priliku upoznati Vučića, ali bih ga volio upoznati", rekao je Mamić za srpski Alo u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo