PROCURIO VIDEO NEREDA: / Malta je na nogama zbog Hrvata!

Image

Prema pisanju srpskih medija, došlo je do novih nereda u kojima su sudjelovali hrvatski navijači.

13.10.2015.
8:57
VOYO logo

No, uspjeli su i tamo sudjelovati u neredima, jer su se potukli sa zaštitarima ispred jednog noćnog kluba. Morala je intervenirati i malteška policija, a u tučnjavi je lakše ozlijeđeno nekoliko osoba. Pričinjena je i materijalna šteta, jer je u tučnjavi korišten inventar noćnog kluba. Uhićeno je šest hrvatskih navijača koji su se sukobili s redarima u jednom malteškom noćnom klubu, doznaje se neslužbeno iz visokog izvora u ravnateljstvu hrvatske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijeloj priči je zanimljivo kako su djelatnici osiguranja kluba navodno bili - Srbi, a navodno u paralelnoj ulici, nedaleko od mjesta incidenta su sjedili članovi HNS-a.

Image
PREDSJEDNIK HNS-a NA KOLJENIMA: /

'Molimo vas, zaustavite Norvešku!'

Image
PREDSJEDNIK HNS-a NA KOLJENIMA: /

'Molimo vas, zaustavite Norvešku!'

Zabranjeno gostovanje

24 sata piše kako je Malta na nogama zbog hrvatskih navijača, pogotovo nakon ovog sukoba. Cijeli aerodrom je prakitički zatvoren, a malteški novinar Gianluci Liai nije se mogao slikati sa Lukom Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskim navijačima zabranjeno je ovo gostovanje, HNS je to podsjetio službenim dopisom u kojem stoji:

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

"Sustav prodaje ulaznica na Malti ne predviđa prodaju hrvatskim navijačima. Još jednom molimo naše navijače da se suzdrže od putovanja i pokušaja kupnje ulaznica. Naime, Nogometni savez Malte je odlučio ne prodavati ulaznice hrvatskim državljanima te će provoditi striktnu kontrolu posjedovanja ulaznica i osobnih dokumenata", stoji u službenom priopćenju HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2005. godina kao podsjetnik

Hrvatski navijači poznati su na Malti, a očito su utjerali strah u kosti i čelnicima HNS-a koji sad strahuju od novih nereda. Sjetimo se samo kvalifikacijskog susreta 2005. godine kad su, pred sam kraj dvoboja, počeli izgredi. Hrvati su demolirali stadion i sukobili se s policijom, s kojom su se gađali stolicama. Bilo je puno uhićenih navijača, policija je doislovno hapsila sve na stadionu, pa tek onda išla ustanoviti tko je kriv, a tko ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato ovog puta, Maltežani se ne žele opeći. Učeći na starim greškama, na aerodrom su doveli vjerojatno sve raspoložive snage koje imaju, uključujući i posebne tjelohranitelje koji su pazili na red u odijelima. Da ne bi bilo nismo znali.

Podsjetimo, Vatreni u utorak od 20.45 igraju protiv Malte posljednju utakmicu kvalifikacija za EURO 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo