MALO JE NEDOSTAJALO: / Rukometaši Zagreba minimalno poraženi kod Flensburga

Image

Rukometaši PPD Zagreba doživjeli su na gostovanju u Flensburgu četvrti poraz u 7. kolu Lige prvaka, domaćin je bio bolji s 28:27 (12:13).

11.11.2015.
20:47
VOYO logo

Momčad Veselina Vujovića odlično je otvorila susret u Flens Areni, plinari su poveli 5:1, a svih pet uvodnih golova zabio je Domagoj Pavlović.

No, ubrzo se domaćin, koji je prije dvije godine bio europski prvak, vratio u igru. Do poluvremena je Flensburg stigao do gola zaostatka (12:13), a u prvim minutama nastavka poveo 17:15, zatim 20:16. Momčad koju vodi bivši švedski reprezentativac Ljubomir Vranješ napravila je razliku koju zagrebaši više nisu mogli stići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb došao na -1

Najbliže su stigli na gol zaostatka. U 56. minuti kod vodstva Flensburga 25:24, Luka Stepančić je povukao kontru iz koje je Zagreb mogao izjednačiti, ali je desni vanjski pogodio vratnicu. Dvije minute kasnije, Stepančić je morao iz igre zbog ozljede.

Nakon toga, potegnuo je iz igre Sandro Obranović za 25:26, u 58. minuti, ali uzvratio je Jacobson. Šebetić je vratio nadu 57 sekundi prije kraja za 26:27. Kozina je uništio nadu Zagreba za barem bod, a "bomba" Pavlovića ublažila je poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavlović 9, Stepančić 6

Kod Zagreba prvo ime bio je Domagoj Pavlović s devet golova, Luka Stepančić je dodao šest. Kentin Mahe je s osam golova predvodio Flensburg.

Momčad Veselina Vujovića je ovim porazom ostala na petom mjestu, sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem, 8. kolu Lige prvaka koje se igra 21. studenog, Zagreb će biti domaćin Flensburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo